El Triomf UB MiR aconsegueix una remuntada increïble i guanya a la pista del CE Palamós en l’últim segon (60-61)

Els blaus obtenen una victòria important fora de casa que certifica matemàticament la seva permanència a la Primera Catalana

Guillem Sánchez amb la pilota en les mans en el partit vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip de la UB MiR supera el CE Palamós per 60-61 després de donar-li la volta el marcador i remuntar 18 punts de diferència. Els blaus obtenen una victòria important fora de casa que certifica matemàticament la seva permanència a la Primera Catalana.

La UB MiR va començar molt malament el partit sense anotar cistelles fàcils i molt vulnerables en defensa. Amb aquest mal inici, el Palamós es va posar per davant en el primer quart per 23-9. El segon parcial va ser un calc del primer i al descans es va arribar amb un resultat de 41-23 favorable al conjunt gironí.

És una victòria clau per seguir somiant. Ara ja tenim la permanència i només volem mirar cap amunt en la classificació

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

En la segona meitat, els blaus van sortir endollats i apretant molt el seu rival i, poc a poc, recuperant el seu joc. El tercer quart va acabar amb 50-43 a favor del Palamós. En l’últim quart, la UB MiR va seguir en la mateixa dinàmica que el parcial anterior i es va apropar més en el marcador. A falta d’un minut, els montcadencs es van posar per davant en el marcador per primer cop en tot el partit. En un final a cara o creu, els blaus van ficar un tir lliure decisiu a falta de 3 dècimes que els va donar la victòria. “És una victòria clau per seguir somiant. Ara ja tenim la permanència i només volem mirar cap amunt en la classificació”, subratlla Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Aquesta victòria permet a la UB MiR seguir en la 5a posició amb 13 victòries i 7 derrotes, empatats amb el Ceset (4t) i a un triomf de l’Argentona (3r). La setmana vinent els blaus buscaran mantenir la seva imbatibilitat al Miquel Poblet contra el CB Blanes, penúltim classificat.