El Triomf UB MiR busca la primera victòria a domicili a la pista del CB Salt

El conjunt blau arriba quart classificat i vol sumar un nou triomf per mantenir-se en la part alta de la taula.

El Triomf UB MiR en un acció defensiva en el partit de lliga contra el CB Lliçà.
Pilar Abián/Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR visita el CB Salt després d’una jornada de descans en la cerca del primer triomf dels montcadencs fora de casa. El partit corresponent a la jornada 6 de la Primera Catalana es disputarà el diumenge 6 de novembre a les 17 h al pavelló municipal d’esports de Salt.

 Tenim clar que tenim moltes opcions de guanyar si fem el nostre joc, i portar-nos el primer triomf fora de casa, però sense obsessionar-nos

Miquel Bachot, capità blau

El conjunt blau viatja fins a Girona per visitar a Salt després d’aprofitar el pont per descansar i agafar forces per aquest tram de temporada. “Deixar de banda uns dies el bàsquet ha sigut molt important per descansar i carregar piles“, indica Miquel Bachot, capità de l’UB MiR. Els montcadencs arriben a aquesta jornada en quarta posició amb 8 punts, tres victòries i dues derrotes. L’última jornada, l’equip va guanyar el CB Lliçà d’Amunt per 73-54 a casa i buscarà seguir en la bona dinàmica amb el que seria la primera victòria a domicili, “Tenim clar que tenim moltes opcions de guanyar si fem el nostre joc, i portar-nos el primer triomf fora de casa, però sense obsessionar-nos”, afirma el capità blau.

El Salt és un equip molt jove capaç del millor i del pitjor. Ens estem preparant per poder treure’ls del partit com més aviat millor

Miquel Bachot

Per la seva banda, el CB Salt arriba a aquesta jornada 11è classificat amb 6 punts, tan sols una victòria i quatre derrotes. L’únic triomf dels gironins a la lliga va ser a casa a la jornada 4 contra el CB Malgrat per 86-81. El Salt és un equip molt jove capaç del millor i del pitjor. Ens estem preparant per poder treure’ls del partit com més aviat millor”, sentencia Miquel Bachot sobre els seus rivals d’aquest cap de setmana.

Deixa un comentari