El Triomf UB MiR buscarà tornar a la senda de la victòria davant del Masnou Basquetbol

El partit de la primera volta entre dos conjunts se’l va endur el Masnou per 83-73

Ricard Lozano amb la pilota a les mans en el partit vs CB Quart
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR rep la visita del Masnou Basquetbol el diumenge 5 de febrer a les 18h al Miquel Poblet, partit corresponent a la jornada 15 de la Primera Catalana.

Els blaus buscaran seguir amb la seva imbatibilitat aquesta temporada a casa. La UB MiR ha guanyat tots els partits que ha disputat al Miquel Poblet i aquesta està sent una de les claus del seu bon paper a la lliga.

Necessitem la victòria contra el Masnou al Poblet si volem continuar a dalt de la classificació

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Malgrat això, els montcadencs venen de perdre 78-59 la setmana passada a la pista del CB Adepaf. Aquesta derrota va fer que els blaus caiguessin fins la 6a posició amb 9 victòries i 5 derrotes. “Necessitem la victòria contra el Masnou al Poblet si volem continuar a dalt de la classificació”, afirma Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. L’entrenador blau no podrà comptar amb Aleix Sacristán i Albert Salat que son baixa per lesió.

Per la seva banda, el Masnou Basquetbol visita a la UB MiR com a penúltim classificat amb 4 victòries i 10 derrotes. El conjunt masnoví arriba a aquesta jornada després de perdre a casa per 69-82 contra el CB Cabrera. El partit de la primera volta el va guanyar el Masnou a la UB MiR per 83-73.

Deixa un comentari