El Triomf UB MiR cau contra el Ceset i desaprofita la punxada del líder (77-62)

Els blaus es mantenen en cinquena posició amb 10 victòries i 6 derrotes

David Víctor fent una entrada en el partit vs CB Quart
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR perd a Santa Eugènia de Ter contra el Ceset per 77-62 en un partit fluix dels blaus. Els montcadencs no van aprofitar la oportunitat d’apropar-se al líder, el Bàsquet Girona, després de la seva derrota contra el CB Salt per 67-62.

El Ceset va dominar el partit des de l’inici posant-se per davant en el marcador en el primer quart per 19-14. En el segon parcial, els de Ter van doblar el seu avantatge i van anar al descans amb un resultat de 35-25. En la segona meitat, la UB MiR va sortir disposada a remuntar, però el Ceset va saber aguantar i el tercer quart va quedar amb empat a 18. En l’últim parcial, la UB MiR va baixar els braços i els de Ter van aconseguir un avantatge de 15 punts que els permet guanyar l’average els montcadencs.

Aquest resultat deixa la UB MiR en 5a posició amb 10 victòries i 6 derrotes, totes elles lluny del Miquel Poblet. Els blaus no aprofiten la derrota del líder i es queden a tres victòries del primer classificat.