El Triomf UB MiR cau en la pista del CB Lliçà en el pitjor partit de la temporada (53-48)

Els blaus acaben el partit amb un 45% d’encert en tirs lliures i un 0% en triples

Víctor Castellanos en el partit al Miquel Poblet vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR firma el partit més dolent de tota la lliga amb la puntuació més baixa i perd 53-48 a la pista del CB Lliçà d’Amunt. Els blaus van tenir una manca d’encert en el tir poc habitual que els ha perjudicat en tot el partit.

El conjunt montcadenc va arribar el partit després d’una setmana complicada per les baixes que van patir els blaus. Tot i això, l’equip es va avançar en el primer quart per 11-13. En el segon parcial, la falta d’efectivitat en els tirs va fer que la UB MiR no s’allunyés en el marcador. El resultat al descans va ser de 22-24.

La voluntat de l’equip ha estat però ens ha faltat una marxa més durant tot l’enfrontament. Amb els números en tirs que hem tingut no podem guanyar un partit

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

El tercer quart va ser un calc del segon i van empatar a 11 per anar a l’últim parcial amb un resultat de 33-35 favorable a la UB MiR. En aquest moment, el Lliçà va prémer l’accelerador per endur-se la victòria per 53-38. Els blaus firmen el seu pitjor partit de la temporada amb un 45% d’encert en tirs lliures i un 0% en triples. “La voluntat de l’equip ha estat però ens ha faltat una marxa més durant tot l’enfrontament. Amb els números en tirs que hem tingut no podem guanyar un partit”, comenta Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Aquesta derrota deixa la UB MiR 6è classificat amb 11 victòries i 7 derrotes. La setmana vinent rebran el CB Salt al Miquel Poblet en un partit on els blaus poden certificar matemàticament la seva permanència a Primera Catalana.