El Triomf UB MiR celebra el seu 10è aniversari amb una victòria davant el CB Blanes (75-72)

Els blaus sumen la seu onzè triomf en 11 partits a casa i marxen a vacances per Setmana Santa en molt bona dinàmica

Guillem Sànchez en el partit a casa vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip de la UB MiR supera el CB Blanes per 75-72 i celebra amb victòria davant la seva afició el 10è aniversari del club. Els blaus sumen la seu onzè triomf en 11 partits a casa i marxen a vacances per Setmana Santa en molt bona dinàmica.

El partit va començar amb moltes anades i tornades, i un intercanvi de cistelles que va afavorir el Blanes. Els visitants es van endur el primer quart per 16-19. En el segon parcial, els blaus van fer un pas cap endavant per apropar-se en el marcador. El resultat al descans va ser de 34-35.

El Blanes mai es va donar per vençut, vam dominar el partit sense trencar el resultat i finalment, vam aconseguir la victòria 14 i seguir amb el ple de triomfs al Miquel Poblet

Òscar Gallifa, tècnic blau

En la segona meitat, la UB MiR va seguir en la mateixa línea del segon quart i va agafar una distància de 8 punts de diferència. Els montcadencs es van posar per davant en el marcador i no van deixa que el seu rival pogués remuntar.”El Blanes mai es va donar per vençut, vam dominar el partit sense trencar el resultat i finalment, vam aconseguir la victòria 14 i seguir amb el ple de triomfs al Miquel Poblet”, afirma Òscar Gallifa, tècnic blau.

Aquesta victòria deixa a la UB MiR en 5a posició amb 14 victòries i 7 derrotes. Igual que el Ceset (4t), a un triomf del Adepaf (3r) i Argentona (2n). Els blaus visitaran la pista del Granollers en la primera jornada després de les vacances de Setmana Santa.