El Triomf UB MiR es desplaça a la pista del CB Cabrera amb ganes de seguir guanyant

El conjunt blau va acabar en molt forma el 2022 i vol començar l’any de la mateixa manera

Aleix Sacristán amb la pilota a les mans en el partit vs CB Lliçà
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR visita la pista del CB Cabrera en el primer partit del 2023 amb la intenció de seguir guanyant per lluitar per les primeres posicions. El matx es disputarà el dissabte 14 de gener a les 20.00 h, partit corresponent a la jornada 12 de la Primera Catalana.

El conjunt blau va acabar el 2022 en molt bona forma, després de guanyar a casa 84-81 el Classic Malgrat. Aquesta victòria va deixar l’equip en 3a posició amb 7 victòries i 4 derrotes. El tècnic de la UB MiR, Òscar Gallifa, ha valorat el partit contra el Cabrera, “Afrontem el primer partit de l’any amb optimisme i amb moltes ganes, sabent que serà un rival molt complicat a una pista difícil”.

L’equip té ganes de seguir amb la bona dinàmica de resultats, i lluitarem per seguir els primers llocs de la classificació

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

A més, ha afirmat que “l’equip té ganes de seguir amb la bona dinàmica de resultats, i lluitarem per seguir els primers llocs de la classificació“. Per la seva banda, el CB Cabrera es situa 8è classificat amb 5 victòries i 6 derrotes. En el seu últim partit, van perdre 88-86 a la pista del CB Quart, cuer classificat.

Deixa un comentari