El Triomf UB MiR es desplaça aquest dissabte a la pista del CE Palamós

Els blaus buscaran un triomf que els certifiqui matemàticament la permanència a la categoria

Albert Salat amb la pilota a les mans en el partit vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR visita la pista del CE Palamós en la cerca de la tercera victòria de la temporada a domicili. Els blaus buscaran un triomf que els certifiqui matemàticament la permanència a la categoria. El matx, corresponent a la jornada 20 de la Primera Catalana, es disputarà el dissabte 18 de març a les 18h.

La UB MiR es desplaça a Girona per visitar la pista del Palamós després de guanyar la setmana passada a casa per 77-72 el CB Salt. Els montcadencs buscaran una victòria que els doni la permanència matemàtica i els permeti seguir lluitant per les primeres posicions. Els blaus se situen en 5a posició amb 12 victòries i 7 derrotes, a tan sols un triomf de l’Argentona (4t) i del Ceset (3r).”Portem una setmana molt bona d’entrenaments. L’equip està endollat i amb moltes ganes d’anar a guanyar a la difícil pista del Palamós”, destaca Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. En el partit de la primera volta, els blaus van guanyar a casa per 77-63.

Portem una setmana molt bona d’entrenaments. L’equip està endollat i amb moltes ganes d’anar a guanyar a la difícil pista del Palamós

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Per la seva banda, el Palamós rep a la UB MiR després de guanyar la setmana passada a la pista del CB Cabrera per 66-67. “Són un equip que estan en una línia ascendent amb molt bons jugadors i experiència en categories superiors”, analitza Gallifa sobre el seu rival. El conjunt gironí se situa en 9a posició amb 8 victòries i 11 derrotes.

Deixa un comentari