El Triomf UB MiR guanya a la pista del Granollers i es col·loca a una victòria del líder (48-57)

Els blaus mantenen les seves opcions d’ascens a Copa Catalunya. La setmana vinent reben al Girona, 2n classificat

Ricki Lozano en el partit a casa vs Argentona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR guanya a la complicada pista del Granollers i manté les seves opcions d’ascens a Copa Catalunya. Els blaus van fer un gran partit a nivell defensiu i van deixar anotar molt pocs punts el seu rival.

La UB MiR va sortir molt endollada al partit anotant cistelles i defensant els punts forts del seu rival i es va avançar en el primer quart per 13-18. En el segon quart, el Granollers va ser superior i va marxar al descans 31-27 per davant en el marcador.

És un triomf molt important contra un rival directe de la zona alta

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

En la segona meitat, els blaus van millorar molt a nivell defensiu. Els montcadencs van dominar els rebots i van tenir més facilitats per anotar. En els moments clau del partit, la UB MiR va anotar tirs lliures molt importants per mantenir el seu avantatge. Finalment, l’equip es va endur la victòria per 48-57. “És un triomf molt important contra un rival directe de la zona alta”, destaca Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, tot afegint que “la setmana vinent necessitem que el Poblet estigui ple. Ens visita el Girona, 2n classificat, i depenen dels resultat ens podem col·locar líders”.

La setmana vinent necessitem que el Poblet estigui ple. Ens visita el Girona, 2n classificat, i depenen dels resultats ens podem col·locar líders

Òscar Gallifa

Aquest resultat deixa a la UB MiR en 4a posició amb 15 victòries i 7 derrotes. A un triomf del Adepaf (3r), del Girona (2n) i l’Argentona (1r). La setmana vinent els blaus reben el Girona al Miquel Poblet en un partit decisiu en la lluita per les primeres posicions.