El Triomf UB MiR guanya davant el CB Granollers i manté la imbatibilitat al Miquel Poblet (69-57)

Els blaus obtenen la terca victòria consecutiva a la lliga i es col·loquen cinquens

Jugadors de la UB MiR en una acció defensiva contra el CB Lliçà
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR supera el CB Granollers en un partit complicat per 69-57 i suma la seva tercera victòria consecutiva a la lliga, matx corresponent a la jornada 9 de la Primera catalana. El conjunt blau va tenir un inici de partit molt desencertat amb el tir exterior i en situacions properes a la cistella, cosa que va aprofitar el Granollers per posar-se per davant en el marcador a la mitja part per 29-32.

Vam sortir del descans molt concentrats, amb més intensitat defensiva i vam neutralitzar els seus jugadors més importants

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Al tercer quart, la UB MiR va sortir més endollat dels vestidors i va pujar el nivell defensiu, a més de començar a tenir bon percentatge en el tir. “Vam sortir del descans molt concentrats, amb més intensitat defensiva i vam neutralitzar els seus jugadors més importants“, afirma Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. A falta d’un quart, el resultat era de 45-44 a favor dels blaus. En l’últim quart, els montcadencs van prémer l’accelerador i va obrir una petita distància en el marcador que va aconseguir mantenir fins el final del partit.

Celebrem la tornada de Víctor Castellanos, que a més ha fet un gran partit. A més, esperem recuperar el més aviat possible a l’Àlex Sacristán, que es va lesionar divendres en l’entrenament

Òscar Gallifa

Finalment, el resultat va ser de 69-57, una nova victòria de la UB MiR que manté la seva imbatibilitat al Miquel Poblet i obté la tercera victòria consecutiva a la lliga. Els blaus se situen cinquens amb sis victòries i tres derrotes, la jornada vinent visitaran la pista del Bàsquet Girona, líder imbatut de la categoria. El tècnic de la UB MiR ha valorat el retorn d’un dels seus jugadors a les pistes, “Celebrem la tornada de Víctor Castellanos, que a més ha fet un gran partit“, a més ha afirmat que “Esperem recuperar el més aviat possible a l’Àlex Sacristán, que es va lesionar divendres en l’entrenament”.