El Triomf UB MiR guanya el CB Quart i es col·loca segon classificat (72-61)

El conjunt blau segueix invicte al Miquel Poblet i encadena tres victòries consecutives

Ricki Lozano, el número 5 de la UB MiR, va ser el màxim anotador de l'equip amb 15 punts
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR va superar amb claredat el CB Quart al Miquel Poblet per 72-61 i suma la tercera victòria consecutiva que permet l’equip escalar fins la segona posició. Els blaus es van aprofitar de la derrota del Ceset per col·locar-se com el perseguidor més proper del Bàsquet Girona, líder de la categoria.

La UB MiR no va començar bé el partit i va perdre el primer quart per 15-25. Els blaus van saber reaccionar i en el segon parcial es van posar un punt per sobre del seu rival, 34-33. La segona meitat va començar de forma molt igualada, malgrat que, la UB MiR va agafar una distància de tres punts per l’últim quart. En el darrer parcial, els blaus van estar molt encertats i es van endur la victòria per 72-61. “És una victòria molt important, que ens fa acabar la primera volta en segona posició i seguir invictes al Poblet”, afirma Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

És una victòria molt important, que ens fa acabar la primera volta en segona posició i seguir invictes al Poblet

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Amb aquesta victòria, la UB MiR segueix invicte a la lliga al Miquel Poblet i se situa a la 2a posició amb 9 victòries i 4 derrotes. La setmana vinent els montcadencs visitaran la pista del CB Adepaf, 4t classificat amb els mateixos triomfs i derrotes que la UB MiR.