El Triomf UB MiR no renuncia a res al 2023

El conjunt blau ha fet un molt bon inici de temporada i vol lluitar per acabar en la part alta de la classificació

Un dels bases de la UB MiR, Ricki, en el partit de lliga vs Lliçà
Dani Font / Pilar Abián

El Triomf UB MiR ha realitzat un molt bon primer tram de temporada en el seu debut a la Primera Catalana, situant-se en tercera posició. Els blaus sumen 18 punts amb set victòries i quatre derrotes, a un triomf només del segon classificat, el Ceset. El tècnic, Òscar Gallifa, fa un balanç positiu: “Som un equip acabat d’ascendir que està lluitant per mantenir-se a la part alta”.

Som un equip acabat d’ascendir que està lluitant per mantenir-se a la part alta

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR
El primer equip de la UB MiR en un temps mort
Dani Font / Pilar Abián

Invictes al Poblet

L’equip local està imbatut a casa amb sis victòries, destacant el triomf contra el segon a la tercera jornada. “A casa som molt forts i estem convençuts que, si aconseguim aquesta regularitat a domicili, seguirem a dalt de la taula”, ha destacat l’entrenador.

El més important és assegurar la permanència, però no renunciem a res. Lluitarem per estar el més amunt possible

Òscar Gallifa

La UB MiR va començar la temporada amb l’objectiu de mantenir-se a la Primera Catalana però, després d’aquest gran inici, aspira a més. “El més important és assegurar la permanència, però no renunciem a res. Lluitarem per estar el més amunt possible”, indica el tècnic blau.

La nota negativa

El base montcadenc Álex Sacristán va patir a principi de desembre un trencament dels lligaments creuats del genoll i estarà fora de les pistes durant tot el que resta de temporada.

Álex Sacristán en el partit de lliga vs CB Figueres
Arxiu LaVeu

Deixa un comentari