El Triomf UB MiR passa per sobre del Masnou Basquetbol i segueix invicte al Miquel Poblet (77-54)

Els blaus escalen fins la cinquena posició i la jornada vinent visiten la pista del quart classificat

Guillem Sánchez va ser el màxim anotador de la UB MiR amb 19 punts
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR va tornar a la senda de la victòria després de guanyar el Masnou Basquetbol en un gran enfrontament. Els blaus segueixen invictes a casa i sumen la seva vuitena victòria en vuit partits com a locals.

La UB MiR va començar molt endollat el partit i va aconseguir un bon primer parcial guanyant per 23-12. En el segon quart, els blaus van baixar la intensitat defensiva i va permetre que el Masnou es trobés més còmode en atac. Els visitants van retallar distàncies al descans deixant un resultat de 33-30.

En la segona part, la UB MiR va prémer l’accelerador i no va donar cap opció el seu rival, va dominar tant en atac, com en defensa i en els rebots. El tercer quart el van guanyar els blaus per 27-14. En l’últim parcial, els locals van sentenciar el partit fins acabar amb el 77-54 definitiu. “Ara ens venen partits molt complicats i aquesta victòria ens ajuda a seguir cap endavant. Seguim invictes al Poblet amb 8 de 8”, destaca Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Ara ens venen partits molt complicats i aquesta victòria ens ajuda a seguir cap endavant. Seguim invictes al Poblet amb 8 de 8

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Amb aquesta victòria la UB MiR torna a la senda de la victòria i escala a la 5a posició amb 10 victòries i 5 derrotes, empatat amb el 4t, el Ceset, i el 3r, el CB Argentona. La jornada vinent els blaus visiten la pista del Ceset.