El Triomf UB MiR perd a la pista del Adepaf i trenca la seva dinàmica positiva (78-59)

Els blaus encaixen la primera derrota de l’any i baixen fins la 6a posició

Miquel Bachot, capità de la UB MiR, amb la pilota a les mans en el partit vs CB Quart
Berta Barcons

El primer equip de la UB MiR es va veure superat durant els 40 minuts per el CB Adepaf i va caure a la seva pista per un contundent 78-59. Els blaus trenquen la seva bona ratxa i encaixen la primera derrota de l’any.

L’Adepaf va sortir molt endollat el partit i es van posar en avantatge des del primer quart. Els de Figueres van fer molt de mal en l’1 vs 1 i en el rebot defensiu a la UB MiR. Els blaus no van poder reaccionar i el resultat al descans era de 43-25. “Un cop van marxar de més de 10 punts ja no ens vam poder apropar. Aquesta derrota és un aprenentatge més que ens emportem per evitar que torni a passar”, va manifestar Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Un cop van marxar de més de 10 punts ja no ens vam poder apropar. Aquesta derrota és un aprenentatge més que ens emportem per evitar que torni a passar

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

En la segona part, l’Adepaf va mantenir la seva distància en el marcador sense problemes i el partit va acabar amb el resultat final de 78-59. Aquesta derrota fa que la UB MiR baixi fins la 6a posició de la classificació amb 9 victòries i 5 derrotes. Gallifa ha afegit que “la setmana vinent necessitem la victòria al Poblet davant el CB Masnou si volem continuar a dalt de la taula”.