El Triomf UB MiR perd en un mal partit a la pista de l’Argentona (92-63)

Derrota contundent de la UB MiR fora de casa

Alex Sacristán, el 10 del Triomf UB MiR, llançant una cistella contra el Figueres
Mario Azañedo

El Triomf UB MiR cau a la pista de l'Argentona per 92-63 en un matx dolent del conjunt montcadenc, partit corresponent a la jornada 4 de la Primera catalana.

L'Argentona va sortir molt fort al partit fent un primer parcial diferencial. Malgrat l'inici flagrant dels locals, la UB MiR va treure pit al segon quart i va aconseguir retallar distàncies fins a 4 punts al descans, 33-29. "L'equip s'enchufa en el segon quart, amb encert en atac i una defensa més sòlida" sentencia Oscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. El partit es va igualar, però només sortir de vestuaris en el tercer quart l'equilibri es va acabar. L'Argentona va prémer el botó de l'accelerador i es va distanciar per 19 punts, 60-41 "L'inici de tercer quart va ser molt dolent i ens van castigar desde la línea de tres amb un percentatge de més del 50%", afirma Miquel Bachot, capità de la UB MiR. En l'últim quart, el conjunt montcadenc no va tenir capacitat de reacció i finalment, el partit va acabar amb el contundent 92-63. "En l'últim quart, ells venien molt crescuts, han fet molt bon joc i han acabat de trencar el partit", indica Oscar Gallifa.

'L'inici de tercer quart va ser molt dolent i ens van castigar desde la línea de tres amb un percentatge de més del 50%' indica Miquel Bachot, capità de la UB MiR.

Aquesta derrota fora de casa deixa la UB MiR setè classificat amb 6 punts, dues victòries i dues derrotes. El diumenge vinent a les 18 h rebran el Miquel Poblet el CB Lliçà de Munt, 13è classificat amb 5 punts, una victòria i tres derrotes a la lliga."Toca guanyar contra el Lliçà a casa que seguim imbatuts", afirma el capità de la UB MiR.