El Triomf UB MiR trenca la seva bona ratxa i perd contra el Malgrat en un partit marcat per la mala imatge del conjunt local (68-65)

Els blaus perden, però encara mantenen les seves opcions d’ascens a Copa Catalunya quan falten dues jornades per al final

Guillem Sánchez en una acció ofensiva en el partit vs Bàsquet Girona
Berta Barcons

El Triomf UB MiR va trencar la seva dinàmica positiva de cinc victòries consecutives i va perdre a la pista del Malgrat per 68-65. El partit va estar marcat per l’insòlit ambient que es va viure al pavelló del Malgrat amb protestes, insults i amenaces per part dels locals cap als àrbitres, a la UB MiR i la seva afició.

El Malgrat va sortir més endollat a l’enfrontament i va aconseguir un parcial inicial de 10-0. Després d’aquest inici fulgurant dels locals, la UB MiR va recórrer de caràcter i es van centrar a fer el seu joc per igualar el resultat amb el 32-32 que van marxar al descans.

En el tercer quart, els blaus es van posar per davant en el marcador i el Malgrat va començar a embrutar el partit per aturar el ritme. Els locals van rebre 7 faltes tècniques i van desqualificar un jugador i el seu entrenador. Tot això, va provocar que les forces s’igualessin en l’últim quart i en un final a cara o creu, la UB MiR va fallar 2 triples per empatar el matx. Finalment, la victòria se la va endur el Malgrat per un igualat 68-65.

Va ser un ambient que he viscut poques vegades. Tot plegat va ser vergonyós i és una llàstima perquè van embrutar molt el partidàs que estava sent.

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, va lamentar l’actitud del seu rival: “Va ser un ambient que he viscut poques vegades. Tot plegat va ser vergonyós i és una llàstima perquè van embrutar molt el partidàs que estava sent”. Gallifa afegeix que “la primera plaça és pràcticament impossible, però encara hi ha opcions d’ascens a Copa Catalunya i lluitarem fins al final”.

La primera plaça és pràcticament impossible, però encara hi ha opcions d’ascens a Copa Catalunya i lluitarem fins al final

Òscar Gallifa

Tram final de lliga

Aquesta derrota deixa a la UB MiR en 4a posició amb 16 victòries i 8 derrotes. Els blaus es troben, a tan sols, una victòria de l’Adepaf (3r), Argentona (2n) i Girona (1r), i per tant mantenen les seves opcions d’ascens a Copa Catalunya quan falten dues jornades de lliga.

La jornada vinent la UB MiR rebrà la visita del CB Cabrera (10è classificat) al Miquel Poblet en l’últim partit de lliga a casa. Si els blaus obtenen la victòria aconseguiran la fita de guanyar tots els partits de la temporada com a locals. Per últim, la UB MiR jugarà la darrera jornada de lliga a la pista del CB Quart, cuer de la categoria.