El Triomf UB MiR visita la pista del CB Blanes en un bon moment

Els blaus buscaran la seva primera victòria a la lliga com a visitant.

Aleix Sacristán, el 10 de la UB MiR, en el partit contra el CB Lliçà.
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip de la UB MiR es desplaça fins a Girona per jugar contra el CB Blanes el dissabte 19 de novembre a les 17.45 h en la cerca de la primera victòria a la lliga lluny del Miquel Poblet, matx corresponent a la jornada 8 de la Primera catalana.

El conjunt blau arriba en moment bo de la temporada amb molta confiança després de guanyar el CE Palamós a casa per 77-63, “Afrontem el partit amb confiança, venim de fer molt bon partit a casa i és moment per reafirmar-ho lluny del Poblet”, afirma Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. L’última victòria va permetre els blaus col·locar-se setè classificat amb 11 punts, quatre victòries i una derrota.

 Serà un partit molt complicat, és un equip molt ben entrenat, amb jugadors joves, i una pista molt complicada. Segur que serà un partidàs.

Òscar Gallifa, entrenador de la UB MiR

Per la seva banda, el CB Blanes ve de perdre 61-58 a la pista del CB Cabrera i voldrà tornar a la senda de la victòria davant la seva afició. “Serà un partit molt complicat, és un equip molt ben entrenat, amb jugadors joves, i una pista molt complicada. Segur que serà un partidàs“, indica Òscar Gallifa. El Blanes arriba a sisè classificat amb 11 punts, mateixos números que els blaus i qui guanyi quedarà per sobre, i es consolidarà a la part alta de la taula.

Deixa un comentari