El Valentine cau, en un mal partit, a la pista de l’Olivar (75-63)

Tot i la derrota, segueix líder perquè els seus perseguidors també van perdre

Al Valentine Montcada no li van gaire bé els desplaçaments llargs per jugar els seus partits. Aquesta és la conclusió que es pot treure després de veure el seu darrer matx a la pista de l’Aranzauto Fiat Olivar de Saragossa (75-63). L’equip de César Saura no va sortir enganxat a la pista des de l’inici i el seu desencert, en defensa i en atac, li van treure opcions per guanyar. Tampoc va ajudar l’actuació arbitral, sempre un fet a tenir en compte quan es juga fora de Catalunya.

Al final del partit, César Saura no podia amagar el seu empipament, tant per l’actuació dels àrbitres com pel joc del seu equip, que definia de desastrós.

Lluis Curto reapareixia després de varies setmanes de baixa per una lesió al turmell. El jugador montcadenc estava content amb el seu rendiment.

Tot i la derrota, el Valentine continua líder del Grup C de la Lliga EBA ja que l’UGT Aragón també va perdre a casa contra el Cosehisa Monzón (72 a 82). El Valls també va caure a la pista de l’Olesa, el proper rival dels montcadencs, per un contundent 99 a 54.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari