El Valentine d’EBA sua per endur-se la victòria contra l’Igualada

El capità Jordi Pons va ser el millor local amb 22 punts

El Valentine masculí segueix en segona posició al Grup C de la Lliga EBA després de guanyar ahir l’Igualada per 87-78, en un matx amb equilibri de forces que finalment va cloure amb una victòria local molt treballada. El Montcada es va imposar en el primer quart per 23-17, però al segon l’Igualada va reaccionar i va arribar al descans amb un punt amunt (36-37). Al segon període, el Valentine va prémer l’accelerador i va manar sempre en l’electrònic, tot i que amb petites diferències. El màxim encistellador del partit va ser el pivot i capità, Jordi Pons, amb 22 punts, seguit del veterà Dani Pérez, amb 21.

El pròxim partit del Valentine masculí serà a la pista del Valls el pròxim dissabte a les vuit de la tarda. Entre ambdós clubs sempre ha existit una gran rivalitat. De fet, Valentine i Valls tenen dues plantilles que aspiren a estar entre els primers classificats del Grup C. El Montcada ara ocupa la segona posició amb 9 triomfs i 3 derrotes, mentre que el Valls és quart amb 8 victòries i 4 derrotes. El tècnic, César Saura, ha comentat com veu l’últim partit del 2007:

El pròxim cap de setmana jugarà la pista del Valls. Serà dissabte a les vuit de la tarda i el matx serà transmès en directe per Montcada Ràdio.