El Valentine desitja continuar la ratxa a casa contra el Monzón

Resten cinc jornades pel final de la Lliga EBA i el Valentine Montcada manté intacte les seves opcions per entrar a les tres primeres places del play off d’ascens. Aquestes opcions passen per guanyar aquest diumenge, a un quart de set, a casa contra el Monzón. El Valentine és quart amb 17 victòries, mentre que […]

Resten cinc jornades pel final de la Lliga EBA i el Valentine Montcada manté intacte les seves opcions per entrar a les tres primeres places del play off d’ascens. Aquestes opcions passen per guanyar aquest diumenge, a un quart de set, a casa contra el Monzón. El Valentine és quart amb 17 victòries, mentre que els aragonesos són novens amb 14.

César Saura, tècnic del Valentine, comenta la importància del partit per continuar aspirant als llocs capdavanters. Saura ens parla d’un rival, un Monzón que té una molt bona plantilla i va derrotar als montcadencs a la primera volta, 83 a 74, però que ha pagat massa car la seva irregularitat. L’entrenador montcadenc ho té molt clar: si l’equip guanya a casa al Valls i al Granollers, es pot permetre, inclús, perdre algun partit i entrarà al play off.

Per la seva part, el Valentine femení juga a la pista del Banyoles, diumenge a les 19h. El partit de la primera volta, que es va ajornar al seu dia, i que es va jugar abans de Setmana Santa va acabar amb victòria de les gironines per 63 a 69. El Banyoles és tercer amb 20 victòries. Les montcadenques són últimes amb 2 triomfs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari