El Valentine encaixa la tercera derrota consecutiva davant del Sabadell (57-62)

El matx es va jugar aquest dijous perquè el pavelló acull aquest cap de setmana la celebració del Carnaval

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Verdana; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1593833729 1073750107 16 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

El Valentine va perdre ahir contra el Sabadell-Sant Nicolau, el segon classificat al Grup C la Lliga EBA, per 57 a 62. Aquesta és la tercera derrota consecutiva del conjunt local, que va avançar el seu partit perquè el pavelló Miquel Poblet acollirà aquest cap de setmana la celebració del Carnaval. El partit va ser força igualat i no es va decidir fins al darrer quart, amb un parcial de 14 a 21 per als sabadellencs.  El primer quart va acabar amb empat a 15, el segon 9 a 10 i el tercer 19 a 16. Els màxims encistelladors del matx amb 16 punts van ser el montcadenc Xavier Ventura i el sabadellenc Xavier Costa.