El Valentine guanya a Premià amb només 7 jugadors

La gran defensa i l’entrega total ha fet possible la victòria (76-92)

Victòria èpica del Valentine aquest vespre a la pista del Premià. Amb només set jugadors ha aconseguit guanyar per 76 a 92 a la difícil pista del conjunt del Maresme. La defensa asfixiant i l’efectivitat en atac han decantat un partit igualat que situa els homes de Joan Cortés en la tercera posició.

El Premià ha dominat el primer quart. Però el Montcada s’ha imposat en el segon i no ha perdut l’avantatge al marcador, encara que amb diferències ajustades fins al final del partit. Al descans s’ha arribat amb el 39 a 43. El tercer període ha continuat una entrega fins a l’extenuació dels set homes que avui han vestit la samarreta blanca i vermella, i s’ha decidit a favor dels homes de Joan Cortés per 61 a 66. El quart i definitiu període ha estat de nervis. El Premià s’ha apropat fins arribar a estar dos punts per sota. Els nervis han jugat una mala passada. Els col·legiats han xiulat tècniques que han permès esponjar el marcador i descol·locar el rival final fins al definitiu 76 a 92

“La victòria ha tingut molt de mèrit, i he de felicitar la plantilla”, ha subratllat Cortés instants després del triomf a Premià, qui també insisteix que “el grup està molt igualat i el llindar entre els equips és mínim, tothom guanya tothom”.

Seccions:

Deixa un comentari