El Valentine masculí acaba la Lliga EBA a la cinquena posició del Grup C

El Montcada es va acomiadar dissabte de la competició amb una derrota a casa contra l’Olesa per 70-76

El Valentine masculí ha acabat la temporada a la cinquena posició del Grup C de la Lliga EBA, amb 15 victòries i 11 derrotes. Els montcadencs es van acomiadar dissabte de la competició amb una derrota a casa contra l’Olesa per 70-76. El matx va ser molt igualat, amb alternances constants en el marcador. En l’últim minut va ser decisiu l’encert del jugador Tural, que va fer tres triples que van donar la victòria al conjunt del Baix Llobregat.
El tècnic, César Saura, ha lamentat cloure la lliga amb una derrota tot i que no fos decisiva en la classificació final, ja que el Montcada no ha passat a la fase d’ascens: “No van saber rematar l’Olesa a falta de cinc minuts per al final amb 5 punts d’avantatge”. Respecte al balanç de la temporada, Saura ha indicat que el mal començament de temporada els ha fet anar a remolc, tot i millorar molt després el joc i els resultats.
El Valentine farà ara uns dies de descans i després seguirà entrenant fins a final de maig, tot i que ja no tindrà competició. En aquestes setmanes, la directiva decidirà quin serà el futur de l’equip en la pròxima campanya.