El Valentine masculí guanya a la pista del Santfeliuenc i es col·loca líder

Lluís Curto va ser clau en la reacció del conjunt local aconseguint tres triples en el darrer quart

El Valentine masculí aconsegueix una important victòria i recupera el liderat del Grup C de la Lliga EBA. L’equip de César Saura va guanyar ahir a la pista del Santfeliuenc per 76 a 87. Els locals van anar per davant durant tot el matx però no va ser fins al darrer quart on es van escapar del marcador. Una jornada més cal destacar l’aportació de Dani Pérez amb 18 punts que es va convertir en el màxim anotador del matx. El Valentine Montcada va protagonitzar ahir un matx molt igualat a la pista del Santfeliuenc. El partit no es va decidir fins el darrer quart, quan els homes de César Saura van imposar la seva experiència i gràcies al major encert des de la línia de 6’25 van aconseguir distanciar-se del marcador i aconseguir el final 76 a 87. Una de les coses positives del partit va ser la bona actuació de Lluis Curto, que en moments claus del matx va demostrar que és un jugador important dins de l’equip. César Saura ha parlar de la important recuperació de Curto dins l’equip. Després del triomf d’ahir, el Valentine Montcada recupera el liderat del Grup C de la Lliga EBA amb 16 punts.