El Valentine masculí inicia la lliga el 23 de setembre a la pista del Platges de Mataró

El primer matx del conjunt local al Miquel Poblet serà el 30 de setembre contra el Viladecans

El Valentine Montcada ja coneix els rivals d’aquesta temporada a la lliga EBA. Un any més el conjunt local repeteix grup i tornarà a participar al Grup C, conformat per AESC Ramon Llull, Sanfeliuenc Eninter, Navàs, Cohesia Monzón, Hormipresa Bàsquet Igualada, Valls Felix Hotel, Desarrollo Utebo, Platges de Mataró, Viladecans St. Grabriel, Akasvayu Figueres, Aranzauto Fiat Olivar, Nexus Olesa, River Andorra, UGT Aragón i Argenta Granollers. L’equip local inicia la pretemporada el 20 d’agost i el dilluns 23 jugarà un partit amistós contra l’Albright College, de la lliga universitària d’EUA.
Els montcadencs comencen la lliga el 23 de setembre visitant la pista del Platges de Mataró. Per la seva part, el debut dels montcadencs al Miquel Poblet serà a la jornada 2,el dia 30 de setembre, contra el Viladecans St.Gabriel.
El sistema de competició d’aquesta temporada varia respecte altres campanyes. Els tres primers classificats de cada grup i el qaurt del Grup E es classifiquen per la Fase Final. Es jugaran quatre fases amb quatre equips en cadascuna d’elles i es disputarà una lligueta de tots contra tots. La organització de cada fase correspondrà als equips líders de cada grup. La lliga regular acaba l’11 de maig i la Fase Final es disputa els dies 23, 24 i 25 de juliol.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari