El Valentine Montcada perd injustament a la pista del Montsó d’Osca per 83 a 72

El montcadenc Dani Pérez va tornar a ser el màxim encistellador amb 17 punts

El Valentine d’EBA va perdre dissabte a la pista del Montsó d’Osca per 83-72. El matx va ser força igualat, especialment a la primera part. A la represa, el Montcada va baixar la guàrdia en defensa, sense poder aturar el joc interior del conjunt aragonès. El montcadenc Dani Pérez i el jugador del Montsó Pau López van ser els màxims encistelladors amb 17 punts. La derrota ha fet perdre el lideratge del Grup C al conjunt de César Saura, que ara és segon amb 8 victòries i 2 derrotes empatat amb el River Andorra. El nou líder és l’UGT Aragó de Saragossa.

Saura reconeix que a la segona part el Valentine no ha jugat bé en defensa, però el tècnic montcadenc també ha criticat els àrbitres perquè, segons Saura, no van aplicar el mateix criteri al llarg del partit. L’entrenador no ha donat importància a la derrota perquè considera que la lliga és molt igualada i perdre a Montsó estava dins dels pronòstics. El Valentine d’EBA no tornarà a jugar fins al 16 de desembre al pavelló Miquel Poblet. El rival serà l’Igualada, a l’onzena posició.
D’altra banda, recordar que el Valentine femení no ha jugat aquesta setmana per segona jornada consecutiva a petició del club montcadenc, que ha demanat a la federació poder jugar els partits més endavant a causa de les nombroses lesions, que han deixat la plantilla amb només 4 efectius d’un total d’onze.