El Valentine Montcada vol encadenar la seva tercera victòria consecutiva a Navàs

Els montcadencs, a l’espera de que fallin algún dels tres primers classificats

Demà, a les vuit amb la retransmissió de Montcada Ràdio, el Valentine Montcada afronta la visita a la pista del Navàs. L’objectiu és aconseguir la tercera victòria consecutiva per mantenir les opcions d’entrar al play off a l’espera d’alguna ensopegada del tres primers classificats. El rival d’aquest dissabte no té un mal equip, tot i que no està fent una bona temporada. Ara mateix, és onzè amb 11 victòries, cinc menys que els montcadencs.

Per aquest partit, César Saura té tots el seus homes disponibles, inclòs Unai Abrisqueta que ja està recuperat dels seus problemes al coll. El base del Valentine ens explica que ja està millor, encara que li resten un parell de setmanes per estar al 100%. Unai ens analitza el partit d’aquest dissabte i qualifica al Navàs com al possible jutge d’aquesta lliga.

A aquesta jornada, el Valentine també estarà pendent del que pugi passar al partit del Valls, un dels tres primers classificats, a la pista del Monzón. Unai li treu importància al que facin els altres ja que el Valentine, si guanya els sis partits que li resten, estarà al play off.

A la primera volta, els montcadencs van guanyar contundenment, de 33 punts: 96 a 63.

El Valentine femení, que no surt de l’últim lloc, juga demà, a les set de la tarda, a la Pista Municipal de la Zona Esportiva Centre contra l’Hispano Bàsquet, quart per la cua amb sis triomfs. A la primera volta, les montcadenques van perdre al Palau Municipal de la Vall d’Hebron per nou punts, 51 a 42.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari