El Valentine no pot aturar la ratxa de l’Hospitalet (87-79)

El triomf s’ha decidit a l’últim quart del partit

El Valentine no ha pogut aturar aquest dissabte la ratxa de victòries consecutives de l’Hospitalet i ha perdut en la seva visita a la pista del conjunt del barcelonès per 87-79. Els montcadencs han començat bé, amb un avantatge al primer quart de 13 a 22. Malgrat aquest bon inici, el rival ha apretat i ha reduït distància, arribant-se al descans amb un marcador de 36 a 41. Al tercer quart, el partit s’ha mantingut igualat amb un parcial de 24 a 20. La victòria final s’ha decidit al darrer període, en què els de l’Hospitalet han fet 27 punts per 18 del conjunt de Mateo Rubio que, segons el jugador Aitor Murúa, s’ha perdut perquè no s’ha jugat en equip. “Hem volgut resoldre el partit cadascú pel seu compte, amb massa precipitació i fallant triples”, ha indicat Murúa. Per la seva banda, el capità, Raúl Ortega, ha reconegut que la derrota davant l’Hospitalet ha estat un cop dur per a la plantilla “perquè ens hem complicat la classificació per a la fase d’ascencs”. A pesar de l’ensopegada, la plantilla assegura que es troba molt unida per lluitar fins al final. “El pròxim diumenge rebem el Santfeliuenc, el líder, i ens agradaria fer una crida a l’afició perquè vingui a animar-nos, que ho necessitarem molt”, ha manifestat Murúa.