El Valentine no pot superar el líder en la pròrroga

Els montcadencs han fet un bon partit tot i perdre 77 a 86 contra el Mongat

“Perdre a la pròrroga et deixa amb mal gust de boca, però estic molt orgullós de com hem lluitat i de la feina que hem fet”, ha dit el tècnic Boris Balibrea a la fi del partit que s’ha disputat aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet. Tot i que als primers minuts el Mongat s’ha distanciat 9 punts en el marcador, el Valentine ha sabut reaccionar i de seguida ha igualat el matx. Cap dels dos equips s’ha distanciat de l’altre més de 4 punts, un equilibri que ha forçat la pròrroga en acabar el temps reglamentari amb un empat a 73. Els 5 minuts afegits, però, el Mongat ha dominat i s’ha fet amb la victòria per 77 a 86. “Hem de seguir amb ganes i il·lusió, com hem fet avui”, ha dit l’entrenador tot pensant en el partit de la propera jornada a la pista del Blanes.