El Valentine obté a Sitges (80-83) la tercera victòria consecutiva

Els montcadencs han dominat el matx des del principi

El Valentine ha guanyat aquest dissabte a la pista del Sitges per 80-83, sumant així la tercera victòria consecutiva al Grup C de la Lliga EBA. Els montcadencs han dominat el matx des del principi, tot i que fins a la primera part hi ha hagut més igualtat (37-39). A la represa, els homes de Mateo Rubio han arribat a disposar de 13 punts de diferència, però als últims instants del darrer quart el Sitges ha reaccionat i s’ha posat a tres punts, però en cap moment ha perillat el triomf montcadenc perquè la plantilla del Valentine ha sabut gestionar bé els darrers moments de l’enfrontament. En aquest partit han reaparegut els lesionats Joan Camí i Raúl Ortega, que no han jugat molts minuts perquè encara els falta ritme. El tècnic del Valentine vol continuar treballant en aquesta línia “perquè la competició està molt igualada. El nostre objectiu és estar el més a dalt possible, però anirem de mica en mica”. El màxim encistellador del partit ha estat el montcadenc Xavier Ventura, amb 23 punts.