El Valentine perd a Valls (86-84) en un final d’infart

Dani Pérez va fallar un triple al darrer segon que hauria pogut donar la victòria

Valentine

El Valentine va caure dissabte a la pista del Valls per només 2 punts de diferència, 86 a 84. Dani Pérez va tenir a les seves mans l’opció de la victòria quan a falta d’un segon va fallar un llençament triple.
Tot i un bon inici de partit, els montcadencs van ser massa irregulars. La defensa en zona del conjunt tarragoní va bloquejar en atac un Valentine que sense encert en el llençament exterior i poc agosarat en el joc interior va acabar cedint el ritme del partit al VallsEl Montcada va poder entrar en diversos compassos del partit capgirant diferències de fins a 12 punts. Així, a l’inici del darrer període els homes de César Saura van aconseguir un parcial de 14 a 0, que els permetia arribar al final del partit amb opcions, però la rigurositat arbitral i l’encert des de la línia de tres del Valls van descentrar al Valentine. En un final vibrant, l’equip tarragoní, que va jugar els 40 minuts pràcticament amb 5 homes, va saber imposar més ofici, i es va acabar emportant el xoc. El millor del Valentine van ser Albert Griso amb 22 punts i Raúl Ortega amb 17
L’entrenador, César Saura, creu que la clau de la derrota va ser l’excés d’irregularitat al llarg dels 40 minuts i la rigurositat arbitral.