El Valentine perd amb el Valls (85-93) i surt fora dels llocs de play off

Jonathan Ramítez va ser el botxí dels montcadencs amb els seus 50 punts

Pas enrere del Valentine Montcada en el moment més inoportú. Amb només dues jornades per davant, l’equip de César Saura va patir una greu derrota a casa contra un rival directe, el Valls, que li deixa fora, en aquests moments, dels tres primers llocs de la classificació. Jonathan Ramírez va ser el botxí dels visitants al exhibir un gran encert encistellador al aconseguir 9 triples i una gran percentatge de tir. Després d’un inici fulgurant del Valls amb un parcial de 0 a 7, el Valentine va reconduir la situació i al descans es va arribar amb un 36 a 39.

Al tercer quart, els montcadencs es van posar per davant, amb un avantatge que va arribar als quatre punts. El Valls es va refer i a l’últim quart va donar el cop definitiu al partit a l’agafar una distància de nou punts a falta de cinc minuts. Tot i lluitar fins al final, el Valentine no va poder amb la major experiència del seu rival, que ara és el nou líder del grup amb els mateixos punts que l’UGT Aragón que va perdre a la pista de l’Olesa.

Ara mateix, el Valentine és quart a la taula amb els mateixos punts que el River Andorra, però amb el basket average perdut.

El proper partit del Valentine el jugarà dissabte, a les set de la tarda, contra el Granollers al Miquel Poblet.

Per la seva part, el Valentine femení va tornar a perdre un altre partit a la pista del Martinenc de Barcelona. Les noies de Josan García van perdre per un contundent 63 a 34. Últimes del grup, a la propera jornada rebran a casa al Sarrià.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari