El Valentine s’imposa al Corazonistas per 71-81 a la segona part

Els montcadencs anaven perdent al primer període de 16 punts

El Valentine s’ha col·locat a la tercera posició del Grup Tercer de Primera Catalana després de superar el Corazonistas per 71-81. Els homes de Joan Cortés han fet una mala primera part, que han acabat perdent per 16 punts. Però, a la represa, els montcadencs han millorat en defensa i han estat més encertats en atac, dos factors que li han permès remuntar el marcador advers i acabar guanyant per 10 punts. A falta de dues jornades, el Montcada té moltes opcions de quedar entre els quatre primers. Els dos primers classificats pugen directaments, mentre que el tercer i el quart de tots els grups de la categoria disputen una lligueta en un sol cap de setmana per determinar els altres equips que aconsegueixen l’ascens. “Estic content perquè l’equip va creixent”, ha manifestat Cortés.