El Valentine supera la Seu d’Urgell (87-97) a la penúltima jornada

Les places de play-off no es decidiran fins al darrer partit

El Valentine ha guanyat aquest dissabte a la pista de la Seu d’Urgell per 87 a 97 a la penúltima jornada al Grup C de la Lliga EBA. La victòria manté als locals a les primeres posicions de la classificació, molt igualada a la part alta. Els montcadencs són els cinquens amb 15 victòries i 11 derrotes, empatats amb el Sant Nicolau de Sabadell, l’Hospitalet i la Seu, tots quatre a tan sols un triomf del segon, el Girona. Al partit contra la Seu, el Montcada va jugar un bon partit, amb un bon inici que li va permetre agafar un avantatge de 8 punts al final del primer quart. El segon va ser molt igualat (va acabar amb a 21), arribant-se al descans amb un 36 a 44 en l’electrònic. A la represa, la Seu d’Urgell va lluitar per donar la volta a la diferència, que al final del tercer quart va ser mínima amb un parcial de 29 a 28. Al darrer quart, el Valentine va saber mantenir l’avantatge (22-25) fins al definitiu 87 a 97. El màxim encistellador local va ser Jorge Sotomayor, amb 22 punts. També cal destacar l’encert des dels llançaments triples Ferran Valle, que va fer-ne 4. A la darrera jornada de la fase regular, el Valentine rebrà la visita del Granollers. Tots els partits de la jornada es disputaran dissabte a les 19h.