El Valentine vol revenjar-se del Fiat Olivar Saragossa

L’equip de Saragossa és l’únic que l’ha derrotat aquesta temporada al Miquel Poblet

L’Aranzauto Fiat Olivar de Saragossa ha sigut l’únic equip que ha sigut capaç, fins ara, d’aconseguir la victòria al Miquel Poblet. El Valentine d’EBA té ganes de revenja pel partit d’aquest dissabte, a dos quarts de set i amb la retransmissió de Montcada Ràdio, on posarà en joc el seu lideratge en solitari. En el capítol de baixes, Lluïs Curto ha rebut l’alta i avui tornarà a entrenar. Cristian Zapata està pendent dels resultats d’una ressonància per saber la situació de la seva lesió al canell. Marc Maldonado sí estarà a Saragossa, tot i que ha estat convocat pel Akasvayu Girona per a la concentració del circuit Sub-20 que es disputarà a Arganda del Rey (Madrid). Els seus rivals seran Madrid, Cajasol i Valladolid.

Jordi Pons no amaga que l’equip té ganes de treure’s l’espina de la derrota a la primera volta per només un punt de diferència (71 a 72). Tot i les ganes, Pons no amaga les dificultats del partit, entre altres coses, pel llarg viatge i per l’arbitratge.
Tall Jordi Pons 1

César Saura coincideix amb el seu jugador. L’equip vol revenja, no només pel que va passar a la primera volta sinó també per la derrota de la temporada passada, quan en el tram final, el Valentine es va deixar a Saragossa les opcions d’estar al llocs capdavanters.
Tall César Saura 1

L’entrenador del Valentine analitza la situació de l’equip que, fins ara, compartia el primer lloc amb els montcadencs, l’UGT Aragón. Segons la seva opinió, no és l’equip més fort en la seva lluita per les tres primeres posicions:
Tall César Saura 2

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari