El Valentine vol tornar a guanyar a la pista del cuer

César Saura es pot quedar sense bases per les baixes d’Unai Abrisqueta i Lluís Curto

El Valentine Montcada no pot tornar a fallar. Després de quatre derrotes consecutives que l’han fet sortir dels tres primers llocs del grup C de la Lliga EBA, l’equip de César Saura buscarà acabar amb la seva mala ratxa a la pista del cuer, el CB Ramon Llull. A priori, els montcadencs són favorits davant un equip que només ha guanyat tres partits en tota la temporada, però les lesions continuen sent un malson per a César Saura. L’equip es podria quedar sense bases per aquest partit ja que Unai Abrisqueta es va fer mal al coll al partit contra l’UGT Aragón i ara mateix porta un collarí. Per altra banda, Lluís Curto es va fer mal a un turmell durant la setmana i és un dubte seriós.

Raúl Ortega parla d’un rival assequible, però també té clar que l’equip no es pot relaxar, sobre tot si es confirma la baixa dels seus dos bases. El jugador del Valentine explica que l’equip està ara millor físicament, tot i que encara es fa complicat fer uns bons entrenaments per culpa de les lesions.

El partit començarà el diumenge a les 4 de la tarda i serà retransmet per Montcada Ràdio. A la primera volta, els montcadencs van guanyar clarament, amb 24 punts de diferència: 93 a 69.

El Valentine Femení té un cap de setmana replet de partits que li poden ajudar a sortir del pou de la classificació, tot i que els rivals no són gens fàcil ja que estan a la part alta de la classificació. Aquest vespre, a un quart de deu, l’equip de Josan García juga al Gimnàs de la Zona Esportiva Centre el partit ajornat, corresponent a la desena jornada, contra el Banyoles, quart a la classificació amb 16 victòries. Demà dissabte el repte encara és més complicat. Visita la pista municipal de la Zona Esportiva Centre, a les quatre de la tarda, al líder, el Club Bàsquet Femení Cerdanyola que només ha perdut un partit en tota la lliga. A la primera volta, les cerdanyolenques van guanyar 68 a 50.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari