Els banyistes més valents desafien la baixa temperatura de l’aigua

La instal·lació ha registrat una fluixa entrada en el primer cap de setmana de la temporada

Unes banyistes molt joves es llancen a l'aigua de la piscina municipal
Sílvia Alquézar
La piscina del carrer Bonavista obre aquest dissabte

Els banyistes més valents han desafiat aquest cap de setmana el mal temps -la temperatura de l’aigua estava a 20 graus- i han fet el primer bany a la piscina descoberta de la zona esportiva centre (Bonavista, sn), que ha iniciat la temporada aquest dissabte i romandrà oberta fins al 8 de setembre, de 10.30 a 19h, de dilluns a diumenge. La instal·lació ha registrat una fluixa entrada en el primer cap de setmana de la temporada, que ha comptat sobretot amb la visita d’uns usuaris molt joves.

El preu de l’entrada general serà de 6,5 euros mentre que per als infants i joves entre 6 i 18 anys i els més grans de 65 anys serà de 4,80 (els menors de 5 anys no paguen). Els infants menors de 12 anys no podran accedir al recinte si no van acompanyats d’un adult. Com cada temporada d’estiu, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) posa a disposició dels usuaris els abonaments, tant individuals com familiars. Per obtenir-ne la informació sobre els preus, cal anar a les oficines de l’organisme, situades al carrer Tarragona, 32 (Pla d’en Coll). L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous, de 9 a 13h i de 16 aPer tramitar-los cal anar presencialment a l’oficina i portar el llibre de família en el cas dels abonaments familiars. 19h, i divendres, de 9 a 13h. El telèfon, el 935 650 999.

Enguany, els usuaris de la piscina d’estiu podran accedir a Internet a la mateixa instal·lació gràcies al nou punt Wifi que s’hi ha habilitat, en el marc del projecte de l’Ajuntament ‘Montcada Connecta’t’, per promoure l’ús de les noves tecnologies entre la ciutadania. Amb aquesta incorporació, ja són 13 els punts de connexió Wifi d’aquest programa, distribuïts pel municipi. Es pot accedir al Wifi a través d’un ordinador portàtil, una PDA o un telèfon mòbil que tingui instal·lada aquesta connexió. Per donar-se d’alta a aquest servei cal disposar d’una identificació d’accés que s’obté anant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Els menors de 16 anys hi han d’aportar també una autorització de la família.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari