Els clubs locals modifiquen els horaris perquè tothom pugui entrenar

Montcada Aqua avança les classes de la tarda per no haver de suspendre sessions

La UE Sant Joan Atlètic ha anunciat que suspèn els entrenaments fins que es confirmi la represa de les competicions
Raül Rivas

El toc de queda decretat ahir per frenar els contagis de la Covid-19 també té repercussió en l’activitat esportiva, ja que les instal·lacions hauran de tancar a les 21h. Els equips afectats per la mesura són bàsicament els conjunts sèniors, que són els que entrenen més tard a causa de la disponibilitat de les plantilles. La Regidoria d’Esports s’ha posat en contacte amb les entitats perquè intentin modificar els seus horaris perquè tothom pugui disposar d’alguna franja horària per entrenar. D’altra banda, des del departament també s’està coordinant la possibilitat d’utilitzar altres equipaments i pistes semicobertes per poder disposar de més espais. Les entitats estan treballant en la proposta de redissenyar els nous horaris perquè tothom pugui entrenar.

D’altra banda, el tancament de les instal·lacions esportives a les 21h també afectaria el calendari de competició, ja que hi ha partits que es disputen a partir d’aquesta franja horària. Una altra de les incògnites és si aquest cap de setmana es reprendran les lligues, després de l’aturada de 15 dies que es va decretar per reduir la mobilitat i, en conseqüència, el risc de contagis de la malaltia. A dia d’avui, encara no s'ha fet oficial el seu ajornament, tot i que moltes federacions fa uns dies que ho estan debatent. La UE SAnt Joan Atlètic ha avançat que suspèn els entrenaments fins que es confirmi quan es reprendran les competicions. 

D'altra banda, el complex esportiu Montcada Aqua, que també ha de tancar a les 21h, ha modificat horaris a partir d'aquest dilluns per encabir les classes que comencen a partir de les 20.30h i no haver d’eliminar sessions. “La franja de la tarda començarà a les 17.15 i les classes seran de 45 minuts, d’aquesta manera podem mantenir tota l’oferta”, ha comentat el coordinador de Montcada Aqua, Jesús Claramón.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari