Els dos sèniors del Can Sant Joan perden contra els líders

El masculí s’ha vist superat pel Lliçà (56-74) i el femení pel Granollers B (44-60)

Els dos equips sèniors del CEB Can Sant Joan han perdut aquesta jornada contra els líders de les seves respectives categories. El conjunt masculí ha caigut derrotat davant del Lliçà d’Amunt, encara imbatut, per 56 a 74, mentre que el femení ha ensopegat contra el Granollers B per 44 a 60.

Les noies han plantat cara al primer classificat durant el primer i segon quart, que han acabat amb un empat a 10 i un 15-17, respectivament. Al tercer quart, el Can Sant Joan ha sortit a la pista molt descol·locat i sense intensitat, aconseguint només 3 punts, mentre que el rival n’ha sumat 20. A l’últim quart, les montcadenques han recuperat el bon joc, però no ha estat suficient per guanyar el líder.

Pel que fa als nois, el Can Sant Joan també ha iniciat el matx amb bon joc i encert, una dinàmica que s’ha mantingut fins a la mitja part. A partir d’aquí, però, ha començat una mala ratxa dels locals en contraposició al gran encert del rival, que ha aconseguit una diferència de 24 punts. Als darrers instants, el Can Sant Joan va ser capaç de retrobar-se amb el bon joc i maquillar una mica el resultat davant del líder invicte.