Els equips locals afronten l’última setmana abans de començar les competicions oficials

Aquest cap de setmana han disputats els darrers partits amistosos, amb resultats diversos però amb bones sensacions

El Santa María A va jugar dissabte el segon matx amistós a l'estadi de la Ferreria
Sílvia Alquézar

Els equips locals han disputat els últims partits de preparació abans que comenci la competició oficial el pròxim cap de setmana. En futbol, a Segona Catalana, la Unió Sant Joan Atlètic va perdre diumenge contra el Sabadell Nord per 2-1, mentre que el CD Montcada va empatar a zero a l’estadi de la Ferreria contra el Vic. A Tercera Catalana, la UD Santa María A va ensopegar contra el Premià per 0-3. A la Primera Divisió Femenina, el FB Montcada es va veure superat pel Cabrera de Mar per 1-3. “Hem fet un bon partit, malgrat les baixes. Hem treballat bé en equip i hem creat moltes ocasions de gol”, assegura el tècnic, Antonio Moya, qui reconeix que els gols encaixats “van ser errades puntuals per falta de ritme”.

En handbol, La Salle, a la primera Estatal, ha jugat dos partits aquest cap de setmana: dissabte va perdre a casa contra el Sant Cugat per 25 a 33 i diumenge va superar l’OAR Gràcia de Sabadell per 25 a 31. En futbol sala, el FS Montcada, a la Divisió d'Honor Catalana, va perdre contra els Amics del Pou Nou Escorial, a una categoria superior, per 2-7, en un partit més igualat del que va reflectir al final el marcador. El tècnic, Juanjo Amigo, opina que a la primera part a l'equip li va faltar personalitat per tenir la possessió de la pilota i més ordre en defensa. "Malgrat tot, van tenir ocasions per marcar, però el rival va ser superior en el joc i més efectiu davant de porteria", ha manifestat Amigo, qui ha afegit que l'equip va millorar a la segona part "amb més control, tot i que en els moments decisius vam perdre la concentració i ens van caure gols amb massa facilitat. Em quedo amb la part positiva, a partir d'ara comença l'hora de la veritat". D'altra banda, el Can Cuiàs, a Primera Catalana, va guanyar l’Sporting Montmeló per 3-1. L’entrenador, Toni Moreno, s’ha mostrat content amb “la intensitat i el ritme de joc, sobretot a la segona part, on hem estat superiors”. I en bàsquet, el Capità Port Ginesta UB MiR A va superar La Mina per 85 a 57.