Els esportistes locals rebran un homenatge a la gala que organitza l’IME per sisè any seguit

L’entrega de guardons i reconeixements, a nivell individual i col·lectiu, es farà aquest dijous al Teatre Municipal (18.45h)

El jurat dels Premis Esportius es va reunir el 28 de juny
IME
L’esport montcadenc viurà aquest dijous, a les 18.45h, la seva particular festa per reconèixer la tasca d’entrenadors, jugadors i directius de les entitats esportives locals. El Teatre Municipal, situat a Montcada Aqua, serà l’escenari de la sisena edició d’aquesta entrega de guardons que organitza l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) amb la col·laboració de l’Ajuntament i Montcada Comunicació. 
En l’apartat de millor entitat esportiva de la temporada 2015-16, les tres finalistes són el Club de Ball Esportiu Eva Nieto Dansa, el Club Handbol La Salle i la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic. Pel que fa al millor entrenador, opten al premi José Manuel Martín ‘Pinti’ (UE Sant Joan-Atlètic), Àlex Expósito (CH La Salle) i Alfonso Torres (UD Santa María). Els esportistes que tenen opcions a guanyar el premi en categoria masculina són l’atleta Carlos Cera (JAM) i els jugadors de futbol sala Sergio González (Catgas E. Santa Coloma) i Víctor Andrés (CFS Montcada). En categoria femenina, les nominades són la basquetbolista Paula Orenes (Femení Sant Adrià), la gimnasta Laura Martínez (Club Gimnàstic Catalunya) i la nedadora Marina Castro (CN Sabadell). 
 
El jurat dels Premis Esportius, que presideix Salvador Serratosa (ERC), regidor d’Esports i president de l’IME, es va reunir el 28 de juny per escollir els finalistes d’aquests quatre premis i atorgar els reconeixements personals. En l’esport escolar, el col·legi Reixac serà premiat per la seva promoció del Joc Net i Josep Maria Roca rebrà el guardó per la seva tasca altruista. D’altra banda, Joan Castilla i Elvira Domingo, exdirigents del desaparegut BM Montcada femení, seran premiats per la seva dedicació al món de l’esport federat; Victoria Petrova, qui xiula partits de futbol a la Segona Catalana masculina, per la tasca que realitza al món arbitral; el jugador de korfbal Luis Pablo Jiménez (AEE Montserrat Miró), per la dedicació a l’esport per a discapacitats psíquics o físics; Juan Bautista Roa, que va ser president del Club Petanca Can Sant Joan i va morir al passat desembre als 71 anys, per la seva tasca amb les entitats esportives i Salva Puig, qui ha anunciat la seva retirada de l’handbol professional després de 20 anys de carrera, per la seva trajectòria. El jurat també ha decidit premiar el muntanyenc Isidoro Aparicio, vinculat al CEAV i que, entre d’altres fites, ha pujat els cims de l’Ararat (Turquia) i el Damavand (Iran) durant els últims anys.
 
Jurat. Es va reunir el 28 de juny i està format per Salvador Serratosa, president de l’IME; Francisco Ávila, periodista; Agustín Fuertes (CDEM), Ilde Teruel (JAM), Antoni Sánchez (EF Montcada), Enric Expósito (CH La Salle), Rafael Repiso (UD Santa María), Eusebi De Miguel (UE Sant Joan), Yolanda Sacristán (UB MIR) i tres representants de Montcada Comunicació i del departament de Comunicació de l’Ajuntament.
Seccions:

Deixa un comentari