Els juvenils del Miró i l’Elvira, campions de futbol sala i bàsquet

Ambdós equips s’han classificat per a la fase territorial

L'equip juvenil del Miró que s'ha proclamat campió
Institut M. Miró
El juvenil de l'Elvira-La Salle ha quedat primer del sector

L’equip juvenil de l’institut Montserrat Miró s’ha proclamat campió del sector de futbol sala, després de guanyar la fase final disputada el 28 d’abril a Vic. Els montcadencs, entrenats per Roger Estatuet i Raül Rivas, van vèncer en semifinals el Ferran Casablancas de Sabadell per 1-6. A la final, els locals van superar l’Esportiu Ca n’Anglada de Terrassa per 0-4. “Estem molt contents per l’actitud de la plantilla, han jugat com un bloc i han fet grans partits”, han valorat els entrenadors. El juvenil del Miró va quedar campió de la lliga del Vallès Occidental Sud, sent els primers amb 3 punts de diferència sobre el segon classificat, fent un campionat molt regular. El conjunt va ser el més golejador, amb 103 dianes, i el menys golejat, amb només 22 gols encaixats. L’equip jugarà les territorials segurament el 12 de maig.

Bàsquet. L’equip juvenil femení de l’Elvira-La Salle s’ha proclamat campió del sector comarcal en superar a la final el Sabadell per 33 a 57. El partit es va jugar el 28 d’abril a la capital vallesana. L’Elvira, que també va ser campió de la lliga regular del Vallès Occidental Sud, jugarà les fases territorials que es disputaran probablement el 12 de maig a una seu encara per determinar.