Els sèniors del CFS Montcada se situen en la zona de descens

El sènior masculí cau 1-8 contra l’Olimpic Floresta, el femení perd 8-0 a la pista del Sant Cugat i el juvenil surt derrotat 6-4 de la seva visita a l’Hospitalet Bellsport

Joan Paredes en lluita per la pilota contra un jugador de l'Olimpic Floresta
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada va ser molt inferior a l‘Olimpic Floresta i va perdre per un resultat ampli d’1-8 al pavelló Miquel Poblet. El conjunt montcadenc no va tenir cap opció durant el partit i va ser superat fàcilment per el seu rival.

El conjunt blue no va sortir bé el partit i, ràpidament, la Floresta va aprofitar per avançar-se i posar distància en el marcador. En la primera meitat, els visitants es van encarregar de sentenciar el partit i no deixar opció de remuntada per els montcadencs. “Van ser superiors a nosaltres en tots els aspectes i en cap moment va donar la sensació de poder empatar o guanyar el partit”, afirma Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

Van ser superiors a nosaltres en tots els aspectes i en cap moment va donar la sensació de poder empatar o guanyar el partit

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

La segona part va ser un calc de la primera, i la Floresta va ampliar el seu avantatge en el marcador. Marc Cárdenas va marcar el gol de la honra per el Montcada. Juanjo Amigo no es va mostrar content al final del partit amb l’arbitratge, “No van impartit justícia per ambdós costats iguals, no van jutjar les mateixes accions amb el mateix criteri, i és una setmana més així”. Aquesta derrota contundent deixa el Montcada en descens com a 14è classificat amb 13 punts. La setmana vinent visiten la pista del FS Gràcia, 12è amb un punt més que els montcadencs.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va caure en un mal partit per 8-0 a la pista del FS Sant Cugat i es complica la salvació. El conjunt santcugatenc va ser superior en tot moment, i en el minut 5, ja anava guanyant 2-0. Les montcadenques van aguantar els atacs del seu rival i van marxar 3-0 el descans.

Van ser superiors en tot moment. Només ens queda seguir treballant per competir el màxim el que queda de lliga, aquesta és la nostra realitat i l’hem d’acceptar

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Sant Cugat va prémer l’accelerador i va ampliar la seva distància fins el 8-0. “Van ser superiors en tot moment. Només ens queda seguir treballant per competir el màxim el que queda de lliga, aquesta és la nostra realitat i l’hem d’acceptar”, indica Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada. El sènior femení suma 8 derrotes consecutives i es queda com a cuer de la classificació amb 4 punts, a 10 de la salvació. La propera jornada reben al Miquel Poblet al Sant Andreu, penúltim classificat amb 5 punts.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada va perdre 6-4 a la pista de l’Hospitalet Bellsport en un partit marcat per la mala primera part del conjunt blue. Els nois montcadencs no van fer un bon inici de partit i ho van pagar car. Nando Sáez, tècnic montcadenc, va afirmar que “vam tenir moltes errades greus en sortida de pilota que ens costen gols. Marxem 5-0 perdent el descans“.

Vam fer una segona part de molt de caràcter, però anar 5-0 el descans ens va castigar molt

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Montcada va sortir amb el porter jugador i va començar a generar ocasions de gol. El Bellsport no va saber defensar l‘atac de 5 dels blue i van aconseguir retallar distàncies fins el 5-3. “Vam fer una segona part de molt de caràcter, però anar 5-0 el descans ens va castigar molt“, indica Nando Sáez. Finalment, el Bellsport es va endur la victòria per 6-4. Aquest resultat deixa el FS Montcada en descens com a 14è classificat amb 17 punts. La propera jornada visitaran la pista del 2n, l’Industrias Santa Coloma.