Emilio Artés es presenta oficialment com a nou president a l’Assemblea de socis

La Junta entrant ha fitxat un nou porter, Marc, per pàl·liar les sis baixes que ha patit l’equip

Emilio Artés va se proclamat, a l’Assemblea de socis que es va celebrar ahir al vespre, com a nou president del CD Montcada al ser l’únic candidat que es va presentar durant el termini d’inscripcions. Artés va confirmar la seva intenció de fer un projecte basat en la gent jove i de Montcada. Per tant, la seva intenció és reclutar a jugadors de la ciutat que estan jugant en altres equips de la mateixa categoria.

El nou president va garantir la continuïtat de l’equip en el que resta de temporada i va confirmar que té darrere les garanties econòmiques pels pròxims quatre anys. A l’Assemblea, va haver-hi una bona representació de socis del CD Montcada que li van donar la benvinguda i li van desitjar sort a Artés.

En l’aspecte esportiu, el CD Montcada té un partit molt important contra el Tàrrega, cinquè amb 46 punts, 17 més que l’equip verd, que ocupa la catorzena posició. A la primera volta, els montcadencs van guanyar per 0 a 1. Per pàliar les seis baixes d’Òscar Adamuz, Jordi Diéguez i Javi Román, per decisió del club, i Miguel Ángel Romero, Carlitos i Noël Montaño, per decisió pròpia, la nova Junta entrant ha fitxat a un nou futbolista. És Marc Sanlleny, de 22 anys, ex porter de la Fundació Esportiva Figueres i el Júpiter.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari