Enric Dalmau i Jordi López brillen a la 3a Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC

Dalmau ha guanyat a la categoria Màster i López ha acabat segon a la de Veterans

Enric Dalmau i Jordi López, amb la bandera de l'UltraJam
JAM

L'UltraJam, la secció de muntanya de la Joventut Atlètica Montcada que es va inscriure aquesta temporada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ha aconseguit un gran èxit a la 3a Copa Catalana de Curses de Resistència, sent l'únic club que ha situat dos dels seus atletes, Enric Dalmau i Jordi López, entre els deu primers de la classificació absoluta tenint en compte les posicions que han obtingut a les sis proves del seu calendari: Pels Camins del Matxos (17 d'abril), Half Ultra Estels del Sud (30 d'abril), Cadí Marató (18 de juny), Cursa de Resistència Valls d’Àneu (2 de juliol), Half Ultra Trail Serra Montsant (22 d'octubre) i Roures Extrem (29 d'octubre).

Tot i que es va perdre la primera competició per culpa d'una grip, Enric Dalmau, de 52 anys, ha estat, amb quatre victòries i un segon lloc, el guanyador a la categoria Màster i supera el resultat de la temporada passada quan va acabar a la segona posició final. Per la seva part, Jordi López, de 44 anys, ha millorat el sisè lloc que va obtenir a la primera edició d'aquesta competició i ha acabat segon en Veterans. El montcadenc ha participat a les sis curses, acabant sempre entre els 20 millors de la seva categoria i aconseguint, com a millor resultat, la quarta posició a la Half Ultra Trail Serra Montsant.