Éric Calvo també deixa el Montcada

El davanter marxa al Sant Joan i la directiva presenta un nou fitxatge

A la llista de jugadors que marxen del CD Montcada i que va començar aquesta setmana per Albert Cuadras, cal afegir ara la baixa voluntària del davanter Éric Calvo. Així ho va comunicar dijous al vespre a la directiva, insatisfet per la manca de minuts al terreny de joc. El jugador montcadenc ha manifestat la seva voluntat de marxar a jugar fins a final de temporada a La Unió Sant Joan.

D’altra banda, aquest divendres al vespre, la directiva va presentar la incorporació a les files del verda d’Alberto José Serrat, un lateral esquerre de 21 anys que ha jugat als juvenils del Reial Madrid, el Sant Cristòbal o el Sant Feliu Sasserra. El tècnic Jaume Creixell podrà paliar les dues baixes importants que ha tingut en només una setmana amb aquest reforç.

Objectiu, puntuar a Tàrrega. El Montcada arriba a la 22a jornada de lliga amb l’aspiració de continuar amb la ratxa de joc que el mantenen invicte des de fa quatre jornades, amb tres victòries i un empat. Diumenge (17h) visita el camp del Tàrrega, que és novè amb 33 punts i que no ha perdut cap partit encara al seu camp, on ha sumat vuit victòries i tres empats.

Seccions:

Deixa un comentari