Eric Teruel, de la TriJAM, acaba entre els 25 primers classificats de la Half Empuriabrava

Cinc atletes locals més van competir a la prova que es va disputar el 27 de maig

La TriJAM, la secció de triatló de la Joventut Atlètica Montcada, va estar representada per sis dels seus membres a la Half d’Empuriabrava que es va disputar el 27 de maig amb tres proves de natació (1,9 km), bicicleta (90 km) i cursa a peu (21 km). Eric Teruel va aconseguir el millor temps, acabant a la 25a posició de la classificació general amb un temps de 4 hores, 37 minuts i 17 segons. La resta de representants locals van ser Javi Castán (58è, 4:55:47), Javi Sánchez (64è, 4:57:40), Álex Serrano (76è, 5:00:44), Álex Rueda (132è, 5:16:29) i Eva Pupim (173a, 12a a la classificació femenina de 3a categoria, 5:29:49).