Ernesto Romero finalitza els 63 quilòmetres de la cursa Pels Camins dels Matxos en poc més de 10 hores

Va debutar el 19 d’abril a la primera prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntanya

Ernesto Romero, en un moment d'aquesta exigent cursa de muntanya
Pels Camins dels Matxos 2015

Ernesto Romero, de l’equip Nutrisport-Maes, va completar en 10 hores i 12 minuts els 63 quilòmetres (+3.350 metres de desnivell) de la cursa Pels Camins dels Matxos, que es va disputar el 19 d’abril amb sortida des de Torelló. L’atleta montcadenc, que mai havia participat en una prova de més de 44 quilòmetres, va tenir bones sensacions en el seu debut a la primera cursa puntuable per a la 2a Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntanya que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FECC). "Tot i que anava amb respecte, i el recorregut era complicat amb fang i estones de boira, em va anar molt bé. Vaig acabar els últims 15 quilòmetres molt sencer i remuntant posicions", comenta Romero, qui va lluir un braçalet negre en memòria dels treballadors de l’empresa Nutrisport, un dels seus principals patrocinadors, que van morir a l’accident aeri dels Alps francesos.

La propera cursa de la Copa Catalana de Resistència per Muntanya serà la 3a Bagà-Berga Trail Nit de 45 quilòmetres que es disputarà el 4 de juliol.