Ernesto Romero segueix preparant la Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntanya

Va acabar a la 71a posició a l’Ascens a Sant Sadurní que es va celebrar el 8 de març

Ernesto Romero, a l'Ascens a Sant Sadurní
Sant Feliu Corre

Ernesto Romero, atleta de l’equip Nutrisport, segueix amb la seva preparació per a la Copa Catalana de Curses de Resistència per Muntaya que començarà el 19 d’abril a Torelló. El montcadenc va acabar a la 71a posició a l’Ascens a Sant Sadurní que es va fer el 8 de març amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines. Romero va trigar 2 hores i 31 minuts en fer els 22,5 quilòmetres del recorregut amb un desnivell de 2.600 metres acumulats. La cursa, organitzada per Sant Feliu Corre, va comptar amb la participación de 340 atletes.