Es resisteix la primera victòria del femení del CH La Salle a Lliga Catalana

Repàs a la resta de la jornada per als equips locals

El sènior femení del CH La Salle va perdre el primer partit a casa contra el CH Ascó
Pedro Delamo

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
Després de dues jornades de competició, el sènior femení del CH La Salle encara no ha pogut aconseguir cap victòria a Lliga Catalana, categoria a la que va pujar la temporada passada. Les montcadenques, que van perdre en el debut a la pista del CH Cardedeu (32-16), també van caure aquest dissabte en el primer partit oficial de la temporada al pavelló Miquel Poblet contra el CH Ascó (22-35). Les montcadenques jugaran la propera setmana a la pista de l'Handbol Cooperativa Sant Boi. D'altra banda, el sènior A masculí del CH La Salle va estar a prop de puntuar aquest diumenge a la pista del BM Granollers B (29-28) després d'un partit molt intens que es va decidir als últims minuts. Els lassal·lians van aconseguir un primer avantatge de cinc gols (7-12), però al descans es va arribar amb un empat (16-16). A la segona part, va continuar la igualtat i als últims cinc minuts, l'equip de Jaume Puig va arribar a tenir un mínim avantatge (26-27), que va ser neutralitzat pels granollerins fins a la victòria final local. Els germans Pau i Albert Maresma i Germán Giráldez, amb 4 gols, van ser els màxims golejadors del CH La Salle, que la propera setmana rebrà la visita de l'OAR Gràcia Sabadell al pavelló Miquel Poblet.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic no va poder tornar d'Andorra amb cap punt i va acabar perdent per 3 a 1. L'equip de José Manuel Martín 'Pinti' va tenir problemes a la primera meitat. Els andorrans es van avançar en el marcador al minut 12 i van arribar a llançar dues pilotes al pal. La Unió va poder marxar al descans amb un mínim desavantatge i va empatar gràcies a un gol d'Albert Jiménez al 58'. L'alegria va durar ben poc ja que, quatre minuts més tard, Mono va cometre un penal que va permetre que l'equip local es tornés a posar per davant. Al 81', l'FC Andorra va fer, amb un llançament de falta directa, el tercer gol que va acabar de sentenciar definitivament el partit. Després de cinc jornades de competició, l'UE Sant Joan-Atlètic baixa fins a la quarta posició per la cua amb 4 punts i la propera setmana rebrà la visita d'un rival directe com l'UE Avià.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada no va poder aconseguir aquest diumenge la seva primera victòria de la temporada com a local després d'un partit estrany en el que va desaprofitar un avantatge de dos gols. Al minut 21, l'equip d'Antonio Moya guanyava amb un clar 2 a 0 gràcies a dues accions de Sandra de la Cruz. Abans de la primera mitja hora de joc, el Santpedor va empatar el partit i es va arribar al descans amb el 2 a 2. A la segona meitat, es va mantenir la igualtat fins que, al minut 90, l'equip visitant va aconseguir el gol de la victòria que deixa a l'EFM a l'onzena posició amb 3 punts. A la propera jornada, les montcadenques visitaran al camp del CE Sabadell B.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada es manté invicte després de cinc partits i aquest diumenge, a l'estadi de la Ferreria, va sumar tres punts més contra l'EF Barberà-Andalucia (1-0). L'equip verd va dominar clarament la primera meitat, però no va poder marcar cap gol davant una defensa molt ben situada. Després del descans, els verds ho van continuar intentant fins que va arribar la recompensa amb l'únic gol del partit que va aconseguir Alejandro Escruela al minut 68 després de rematar amb el cap una falta lateral. L'equip de José Antonio Montes suma 15 punts i és un dels colíders del grup amb l'UE Sabadellenca, que també ha guanyat els tres partits que ha disputat. A la propera jornada, els verds visitaran el camp de l'UE Avià B. D'altra banda, el sènior femení del CD Montcada no va poder disputar el seu primer partit oficial ja que l'enfrontament previst per aquest dissabte contra el CF Vilomara es va ajornar per problemes en la tramitació de la mutualitat de les jugadores. A la propera jornada, les montcadenques han de visitar el camp del CF Can Boada.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María continua sense poder guanyar com a local i aquest dissabte va perdre el tercer partit que ha disputat a l'estadi de la Ferreria contra el Tibidabo Torre Romeu (2-4). L'equip de Terra Nostra sembre va anar a remolc en el marcador i a la mitja part perdia per 0 a 2. Al minut 51, va arribar al tercer gol visitant i els jugadors d'Alfonso Torres van poder reaccionar amb dos gols aconseguits per Joan Obdulia i Anthony Joel López als minuts 64 i 72. Els montcadencs van estar a prop d'aconseguir un punt, però al minut 88 va arribar la sentència del Tibidabo Torre Romeu. Després de cinc jornades, l'UD Santa Maria és onzena amb 4 punts i la propera setmana visitarà el complicat camp de l'UD La Planada.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada no va disputar el partit que estava previst per aquest dissabte a la pista de l'AEFS Arrels que es va ajornar a petició del conjunt barceloní que al·legava tenir manca de jugadors. L'enfrontament es disputarà el 12 d'octubre, a les 12.30h. La propera setmana, l'equip d'Àlex Fernández, que va guanyar en el debut contra l'FS Sant Cugat (6-1), tornarà a jugar a fora de casa, a la pista de la Fundació Esportiva Grama A.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR va aconseguir aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet la segona victòria de la temporada contra l'UE Sant Andreu A (54-46). Els montcadencs han guanyat dos dels tres partits que han disputat fins ara a la nova categoria i ocupen la cinquena posició amb 5 punts. A la propera jornada, l'equip de Marta Balaguer visitarà a la pista del BC Sant Joan Despí B, que també suma cinc punts.

Tennis de Taula. CTT La Unió. Segona A Provincial, Grup 2n
El CTT La Unió ha començat amb molt bon peu la temporada oficial i els seus dos conjunts sèniors van aconseguir la victòria a la primera jornada. El primer equip, que juga al grup 2n de Segona A, va guanyar el primer enfrontament contra el TT Ripollet (5-1) a la seva nova categoria després de l'ascens. A la propera jornada, els montcadencs visitaran la pista del Foment Martinenc. D'altra banda, el sènior B també va guanyar en el debut al grup 3r de Tercera contra els Lluïsos de Gràcia C (5-1).